honlap ingyen
Regisztráció Üzenet küldése a weblap tulajdonosának! Megosztás az iwiw-en Kifogásolható weblap/tartalom, feljelentem!
Alice Blog

Zenedoboz

Az alkalmazás használatához Flash playerre van szükség.

Társoldalak/Cserék

Hívj és leszek, írj és kiraklak! :D

Blaa újsáág!:3 Jelentezz te is!;D

Kedvenc Oldalaim

Nagyon klassz kis oldal, ráadásul fölkerültem én is a kedvencek közé..x3 köffönöm cépen*w* Szuper a design, a történet meg pláne, szóval érdemes benézni :D

Ahw, egyszerűen fantasztikus lap, imádom a történetét, és egy szuper emberke aki imádja az én történetemet..xdd

Egy újabb szuper lap. Ha nem érted a mlapot, akkor a tökéletes hely itt áll előtted, csak katt. Szuper designer, egyszerűen fantasztikus. Én is a segítségével értettem meg a hogyan kell szupi HTML-es dizit csinálni :D

Ha netalántán lekerültél innen, akkor az ezért volt:

-Nem raktad ki a cserékhez az ikonom-bannerem-buttonom.

-Törölted a lapod

-Már több mint 4 hónapja nem frissíted-szerkeszted az oldalad(Ez számomra annyit tesz hogy nem foglalkozol az oldaladdal, így meg nincs értelme foglalni a helyet :') Vagyis már nem vagy aktív na..xd) FIGYELEM, EZ AKKOR NEM ÉRVÉNYES HA SZÜNETELTETED A LAPOT ÉS LÁTHATÓ HELYRE KIÍROD!!!

-Valami olyat tettél amiért megharagudtam..xDDD hát ez jutott eszembe boccs..xd ilyen lehet mondjuk a másolás(sztoriból, képről, sorról, idézetről, stb...), vagy akármi ilyen kis rossz cucli.x.d mondjuk eddig még nem volt ilyesmire példe...x33

Álmotokat Bubu őrizze!^^

Szavazzatoook!

Az alkalmazás használatához Flash playerre van szükség.

Hozzászólások (9)

☺Alice☺
2 hónapja

ne itt hírdessetek már-.-"""

(kinek nem inge...:)

☺Alice☺
3 hónapja
jah.xdd érthető.. xd nefélj majd lesz még Dan-ről szó;) xdd
sayumika: jah, örülök hogy tetszik. Őket próbáltam az olyan jófej, laza szülők stílusra venni :D
sayumika
4 hónapja
Krisz szülei :'D Szerintem elég jópofák :DD
Kikics
5 hónapja
Dan-t is szeretem, csak őróla nem tudok még olyan sokat...a főszereplőkben meg a bénázásuk tetszik :'D a kiskacsás boxer és a kezes melltartó...xD
☺Alice☺
5 hónapja
gyáh, szerintem is..xd habár azt hittem hogy te Dan-t fogod írni, mert nem rég még annyira Dan fan voltál...xd
+a későbbiek során lesz róla még egy-két szó...;3
örülök hogy írtál! :D
Kikics
5 hónapja
Alice :D meg Krisz *-* ők a legjobbak :'D
☺Alice☺
5 hónapja
hehe.. :P
*.Killer Kitty
5 hónapja
Krisz, Krisz,Krisz, Krisz, Kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisz! *----*
háát, mert aranyos, cuki, kedveeeeees és még humora is van. tisztára álompasiiii *----*
☺Alice☺
5 hónapja

Ide írjátok le hogy ki tetszik a legjobban a történetből, és hogy miért, mik a kedvenced legjobb tulajdonságai jellemzői, miért is épp ő a te kedvenced?! :P

Új hozzászólás írása

Ha másikat szeretne kattintson ide!

Szólj hozzá Te is!

2000 karakter van hátra