honlap ingyen
Regisztráció Üzenet küldése a weblap tulajdonosának! Megosztás az iwiw-en Kifogásolható weblap/tartalom, feljelentem!
Alice Blog

Zenedoboz

Az alkalmazás használatához Flash playerre van szükség.

Társoldalak/Cserék

Hívj és leszek, írj és kiraklak! :D

Blaa újsáág!:3 Jelentezz te is!;D

Kedvenc Oldalaim

Nagyon klassz kis oldal, ráadásul fölkerültem én is a kedvencek közé..x3 köffönöm cépen*w* Szuper a design, a történet meg pláne, szóval érdemes benézni :D

Ahw, egyszerűen fantasztikus lap, imádom a történetét, és egy szuper emberke aki imádja az én történetemet..xdd

Egy újabb szuper lap. Ha nem érted a mlapot, akkor a tökéletes hely itt áll előtted, csak katt. Szuper designer, egyszerűen fantasztikus. Én is a segítségével értettem meg a hogyan kell szupi HTML-es dizit csinálni :D

Ha netalántán lekerültél innen, akkor az ezért volt:

-Nem raktad ki a cserékhez az ikonom-bannerem-buttonom.

-Törölted a lapod

-Már több mint 4 hónapja nem frissíted-szerkeszted az oldalad(Ez számomra annyit tesz hogy nem foglalkozol az oldaladdal, így meg nincs értelme foglalni a helyet :') Vagyis már nem vagy aktív na..xd) FIGYELEM, EZ AKKOR NEM ÉRVÉNYES HA SZÜNETELTETED A LAPOT ÉS LÁTHATÓ HELYRE KIÍROD!!!

-Valami olyat tettél amiért megharagudtam..xDDD hát ez jutott eszembe boccs..xd ilyen lehet mondjuk a másolás(sztoriból, képről, sorról, idézetről, stb...), vagy akármi ilyen kis rossz cucli.x.d mondjuk eddig még nem volt ilyesmire példe...x33

Álmotokat Bubu őrizze!^^

Szavazzatoook!

Az alkalmazás használatához Flash playerre van szükség.

Kívánságlista

2012-01-02 12:37:03

Hozzászólások (11)

Alice/anime/
2 hónapja
ammúgy nem voltál bunkó._.
ezt nem értemmm.. xddd
Alice/anime/
2 hónapja
muhahahahahahaaaa---xd ammm tényleg..xdd
ne aggódj, az lesz ;)
sZaSz.a^.^
2 hónapja
xD
az előző komi nagyon tetszett:D
ja és én tudom az egész saját kívánságlistámat
na csáó

... bocsi, ha kicsit bunkó voltam:$
na de az én kívánságom, h legyen végén egy meghökkentő fordulat (de ne szomorú!:D)
☺Alice☺
2 hónapja
Háááát... jó...

xd
2 hónapja
lola
szioka én vagyok debby ryan legnagyobb rajongója és tudom a teljes kivánságlistáját is:)puszika
☺Alice☺
2 hónapja

missteen, ne itt hírdess, ráadásul legalább olvassál valamit a lapból hogy tudj is írni róla-.-"

Te meg menjál a pénzduplázásoddal inenn!

EZ EGY FÓRUM EMBEREK!!!! ott a vendgkönyv, még azt sem írtam ki hogy ne hírdessetek ott! ÉS menü is létezik, remélhetőleg nem vagytok vakok, és olvasni is tudtok, kattintsatok mán a vendégkönyvre(írkafirkálj menüpont :OOO), és oda írjátok meg a hírdetést, ne egy nyavajás fórumra!!! -.-"

nyomorultak-_-

missteen
3 hónapja
szia, tetszik az oldalad. Az enyém:missteen.mlap.hu nézzétek meg!
☺Alice☺
3 hónapja
xdd rendben..xd mondjuk ez a szavazatok alapján dől el.. eddig elég kétértelmű a dolog..xd
4 hónapja
Legyen a vége folytatható(mondjuk nem muszáj), de elsősorban: VIDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM! Ez ilyen kívánság *.* Ezért imádkozom este Isten bácsihoz... xD (csak azért,. mert így is letargiában vagyok már rég óta :/ és nem akarok ilyen szomorú dolgokat olvasni. De te döntöd el mi lesz a vége,(kimásxD) ez csak ötlet/kérés/kívánság/tanács, na szóval érted hogy értem, ugye?
-én is okos vagyok ám xD
☺Alice☺
5 hónapja

Na és itt lenne a kívánságlista! :D

Írjátok le hogy mit szeretnétek ha nagyon megtörténne ebben a sztoriban! Nem garantálhatom hogy bele is írom, pontosan ugyanúgy, de történhetnek még csodák.

És ne értsétek félre, ettől ugyanúgy folytatom tovább a saját elképzeléseim szerint a sztorit, csak sokan rajongtok ezért az írásomért, és volt aki azt szeretné ha Dan újra összejönne Alice-al. :P

(persze nem mondok smemit, csakírjatok ide is bátran!!! :P)

Új hozzászólás írása

Ha másikat szeretne kattintson ide!

Szólj hozzá Te is!

2000 karakter van hátra